За деца от 4 до 11 г.

*** Специални благодарности към нашите партньори от най-добрите тенис клубове за изключителния професионализъм и огромната грижа и обич към децата! ***

Тенис 
Тренировките по Тенис са всяка събота по 1 астрономически час и започват с интересни игри, които възпитават у децата умения за екипна работа, концентрация, дисциплина, опознаване на спецификата на спорта и обща физическа подготовка.

Английски език 
Обучението по Английски е 2,5 астр. часа всяка събота и се провежда изцяло на Английски, което помага на децата да усвояват езика напълно естествено. Многобройните упражнения за слушане с разбиране допринасят за по-бързото проговаряне, подобряване на произношението и попиване на мелодията на езика. Програмата е изключително забавна и атрактивна за децата, което гарантира отлични резултати в Знанията! Часовете са изпълнени с игри и интересни занимания, които увличат децата да се отпускат да говорят и разбират!

Съчетанието между спорт и чужд език дава бързи резултати при децата не само като физическа подготовка и знания, но и като развиване на мозъка, фината моторика, екипната работа, търпението, уважението към другите, дисциплината и разбира се радостта от Знанието!

Тенис тренировката се провежда от 10 до 11:10, от 11:30 децата продължават с Английски език до 14:00 часа.

Такса
1 месец – 180 лв. ( всяка събота / неделя по 4 астр. часа)

Осигурено от нас

  • Всички материали по Английски език

  • Ракети, топки и др. необходимо за тренировките по Тенис

  • Сертификат за завършено ниво по Английски език

  • Сертификат за завършено начално ниво по Тенис

Кога започва записването?

Записването за Летните Програми започва от месец Февруари
* Организира се при минимум 5 деца