Thecoolschool стартира успешно предлагането на специализирани услуги по превод и легализация на документи в партньорство с Ла Фит Транс.

При нас може да намерите услуги по превод на документи, заверен писмен превод, официален писмен превод, легализация и заверки на документи, устни преводи, специализирани писмени преводи и др. услуги свързани със спецификата на услугата по писмен превод.

Предлагаме безплатна консултация относно начина на издаване на документи, подлежащи на легализация, както и определяне на най-удачните срокове за извършване на необходимите услуги.

Доверявайки документите си, ние гарантираме качествено изпълнена услуга, следвайки няколко основни принципа:

  • Обработване на поръчките възможно най-бързо, съобразено с уговорените срокове;

  • Прилагане на установени практики и следване на етапи при управлението на всички процеси до предаването на клиента съгласно стандарти EN ISO 9001:2015 и ISO 17100:2015-05;

  • Избиране на най-подходящия преводач и редактор за конкретната поръчка;

  • Спазване на специфични изисквания на клиента и придържане към използваната терминология;

  • Съхранение на данните и документите в пълна конфиденциалност в съответствие със Закона за защита на личните данни и Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета.

Най-голямата мрежа офиси за преводи и легализация на територията на Република България; 50+ предлагани езици; 200+ езикови двойки; 800+ преводачи; 100+ оператори; специализиран преводачески софтуер SDL Trados Studio 2021 Professional; внедрен международен сертификат ISO 9001:2015 за ефективна система за управление на качеството; внедрен международен сертификат ISO 17100:2015-05 обхващащ основните процеси при извършване на писмени преводи.