Преподаватели

Всеки наш преподавател дава всичко от себе си за своите курсисти! 

Иновации

Иновативното, модерно обучение е част от нашата мисия! 

Сертификат

След успешно завършен курс, всяко дете получава сертификат! 

Обучение

Използваме най-добрите учебни системи по Немски език за всяка възраст! 

Курсове по испански език за децаИзучаване на немски език за деца

Науката доказва, че децата, които изучават чужд език, се развиват по-бързо, мислят по-добре и комуникират по-успешно. Немският език е един от най-предпочитаните езици за изучаване, защото по този начин пред учениците се разкриват възможности за развитие в немскоговорящи държави, продължаване на образованието, дори и по-добро разбиране на културата в тези държави. 

В курсовете по Немски език малките ученици учат под формата на игра, забавления, песни и танци, учат думи, които са близки до тях и създават кратки изречения с помощ от учител. По-големите ученици изучават граматичните структури и думите и упражняват постоянно знанията си. Обучението е съобразено с възрастта и възможностите на всяко дете. 

При нас децата не учат само език, а се запознават с културни особености, развива се въображението им, а обучението в групова среда развива уменията им за комуникация, екипно преодоляване на проблеми, създават се социални контакти и се развиват навици за общуване в мултиезикова среда. 
 

Мис Стели е в нашия екип от август месец. За нея е важно да се набляга на всички езикови компоненти по време на обучението, за да може децата напълно да усвоят езика. Тя е мотивирана, редовно посещава обучения за преподаватели, а в нейните часове курсистите ще срещат винаги приятелско отношение.
Госпожа Дюлгерова описва работата си като изключително отговорна и доставяща удоволствие. Кара своята трета година в екипа на The COOL School, като през изминалата учебна година е преминала обучения, свързани с иновативни методи на учене и обучение. 
Мис Теди започна да преподава при нас през септември месец. Работи с ученици от втори до шести клас и често търси най-добрия начин на курсистите да им е комфортно и интересно, но и да имат желание да учат и надграждат своите знания и умения. За нея учебният процес трябва да бъде така изграден, че децата да разберат всяка една част на езика, а не да учат механично. 
Мис Изабел преподава на нашите малки ученици и има сертификати не само по английски, но и по немски и руски език. Често ходи на обучения, свързани с педагогиката, и казва, че за нея да бъде учител не е само призвание, но и признание! 
Мис Албена е завършила езикова гимназия и за нея най-важно е един преподавател да бъде всеотдаен, за да може неговите ученици да получат най-добрите възможни знания. Отскоро е част от нашия екип, но желанието ѝ за работа я подтиква да се усъвършенства всеки ден! 
Мис Сиси е при нас от октомври месец и в момента ходи на обучение по Английски език. Описва себе си като любопитен човек, а като учител се стреми да бъде строга, но и приятелски настроена към децата. Най-добра е в това да отключва в хората любов към езиците и желание за учене! 
Мис Еми е нашият главен педагог по Английски език и е част от The COOL School от 2021 година! Обича да подготвя за курсистите си игри и проекти, както и допълнителни дейности, които да стимулират интереса им към езика. Винаги е готова да изслуша всеки въпрос, който нейните ученици имат, както и да ги подкрепя във всяко тяхно начинание! 
 

Нашите курсисти могат да ползват следните отстъпки: 
7% отстъпка за ранно записване за годишно обучение (до края на м. август) 
40% отстъпка от втората такса за близнаци
20% отстъпка от втората такса за две деца от едно семейство
7% отстъпка “Курсист на The COOL School”
14% отстъпка “Курсист на The COOL School” за над три години 
 

Всички курсисти, успешно завършили курс по Английски език в The COOL School, получават сертификат. Този сертификат показва усвоеното езиково ниво, което детето придобива след завършване на курса. 
 

Курсовете ни през делничните дни се провеждат два пъти по един астрономически час. Курсовете през уикенда са веднъж по 2 астрономически часа. Графиците се правят преди началото на обучението и са съобразени с училищните смени на курсистите. Курсовете започват през месец октомври и приключват през месец май. 
 

Нивата ни са съобразени с европейската езикова рамка. В зависимост от възрастта и програмата, курсистите ни стигат нива от A1 до C1.
 

Поддържаме постоянна връзка с родителите, за да знаят как децата им се справят в курсовете по Английски език. Винаги сме отворени към комуникация, приемане на предложения и решаване на проблеми - нашите преподаватели и координатори са насреща за Вас!