Преподаватели

Преподавателите ни са отдадени и тяхната цел е успех в обучението! 

Иновации

В обучението ни използваме модерни методи и технологии! 

Сертификат

След успешно завършен курс, всяко дете получава сертификат! 

Обучение

Обучаваме по най-добрите системи по Испански език за всяка възраст! 

Курсове по испански език за децаИзучаване на испански език за деца

Испанският език дава чудесно езиково начало на децата и им помага да сложат “старт” на интеграцията си в глобалния свят. Повече от 500 млн. души по света говорят испански и той е официален в много държави. Това отключва врати пред хората в професионален и личен план, дава възможност да се усетят културата, изкуството и историята в дълбочина, без да има езикови пречки. 

В нашите курсове децата няма да научат само език - те ще се запознаят с културата на испаноговорящия свят и ще развият своите умения за комуникация и работа в екип. Груповото обучение дава възможност за изграждане на навици за общуване в мултиезикова среда и създаване на контакти. Обучението, което е заложено за всяка възраст, дава оптимално много знания, без да затормозява учениците - развиваме любов към езика, за да улесним запомнянето и прилагането му. Малките ученици възприемат материята по-лесно чрез игрите и песните, които подготвяме, а по-големите наблягат на граматика, думи и езикови структури. 
 

Мис Стели е в нашия екип от август месец. За нея е важно да се набляга на всички езикови компоненти по време на обучението, за да може децата напълно да усвоят езика. Тя е мотивирана, редовно посещава обучения за преподаватели, а в нейните часове курсистите ще срещат винаги приятелско отношение.
Госпожа Дюлгерова описва работата си като изключително отговорна и доставяща удоволствие. Кара своята трета година в екипа на The COOL School, като през изминалата учебна година е преминала обучения, свързани с иновативни методи на учене и обучение. 
Мис Теди започна да преподава при нас през септември месец. Работи с ученици от втори до шести клас и често търси най-добрия начин на курсистите да им е комфортно и интересно, но и да имат желание да учат и надграждат своите знания и умения. За нея учебният процес трябва да бъде така изграден, че децата да разберат всяка една част на езика, а не да учат механично. 
Мис Изабел преподава на нашите малки ученици и има сертификати не само по английски, но и по немски и руски език. Често ходи на обучения, свързани с педагогиката, и казва, че за нея да бъде учител не е само призвание, но и признание! 
Мис Албена е завършила езикова гимназия и за нея най-важно е един преподавател да бъде всеотдаен, за да може неговите ученици да получат най-добрите възможни знания. Отскоро е част от нашия екип, но желанието ѝ за работа я подтиква да се усъвършенства всеки ден! 
Мис Сиси е при нас от октомври месец и в момента ходи на обучение по Английски език. Описва себе си като любопитен човек, а като учител се стреми да бъде строга, но и приятелски настроена към децата. Най-добра е в това да отключва в хората любов към езиците и желание за учене! 
Мис Еми е нашият главен педагог по Английски език и е част от The COOL School от 2021 година! Обича да подготвя за курсистите си игри и проекти, както и допълнителни дейности, които да стимулират интереса им към езика. Винаги е готова да изслуша всеки въпрос, който нейните ученици имат, както и да ги подкрепя във всяко тяхно начинание! 
 

Нашите курсисти могат да ползват следните отстъпки: 
7% отстъпка за ранно записване за годишно обучение (до края на м. август) 
40% отстъпка от втората такса за близнаци
20% отстъпка от втората такса за две деца от едно семейство
7% отстъпка “Курсист на The COOL School”
14% отстъпка “Курсист на The COOL School” за над три години 
 

Всички курсисти, успешно завършили курс по Английски език в The COOL School, получават сертификат. Този сертификат показва усвоеното езиково ниво, което детето придобива след завършване на курса. 
 

Курсовете ни през делничните дни се провеждат два пъти по един астрономически час. Курсовете през уикенда са веднъж по 2 астрономически часа. Графиците се правят преди началото на обучението и са съобразени с училищните смени на курсистите. Курсовете започват през месец октомври и приключват през месец май. 
 

Нивата ни са съобразени с европейската езикова рамка. В зависимост от възрастта и програмата, курсистите ни стигат нива от A1 до C1.
 

Поддържаме постоянна връзка с родителите, за да знаят как децата им се справят в курсовете по Английски език. Винаги сме отворени към комуникация, приемане на предложения и решаване на проблеми - нашите преподаватели и координатори са насреща за Вас!