Преподаватели

Имаме страхотен, отдаден екип, който знае, че всяко дете е уникат! 

Иновации

Осигуряваме модерно, иновативно обучение в приятна за курсистите среда! 

Сертификат

Всяко дете получава сертификат за ниво след успешно завършване на курса! 

Обучение

В The COOL School използваме най-добрите учебни системи за всяка възраст! 

Възрастови групи на обучение по английски език

Изучаването на Английски език открива пред децата един огромен свят, изпълнен с множество възможности - знаейки го, те могат по-качествено да се развиват в чуждоезикова обстановка, да се докосват до повече културни среди.

Изберете възрастова група за да прочетете детайли относно програма, цена и график на курсовете:

Курсове по английски език за децаИзучаване на английски език за деца

Доказано е, че децата, които изучават чужд език, се развиват по-бързо във всеки един аспект на живота.
Обучението по Английски език в групова среда се провежда по различен начин - най-малките ни ученици учат чрез песни и игри, а най-големите се концентрират върху обогатяване на речника си и разбиране на граматичните структури в езика. Обучението във всяка група е изцяло съобразено с възрастта и възможностите на всяко едно дете. 

Насърчаваме развитието на децата

В нашите курсове помагаме на децата не само да научат език, но и насърчаваме тяхното развитие като хора - тренираме концентрацията им, запознаваме ги с различни култури, развиваме тяхното въображение, помагаме им да мислят сами. Обучението в групова среда пък им помага да завържат повече социални контакти, да се научат да работят успешно в екип и да преодоляват заедно проблеми и различия. По време на обучението се изграждат полезни навици, които детето може да съхрани за цял живот. 

Мис Теди е в нашия екип от 2023 г. За нея е важно да се набляга на всички езикови компоненти по време на обучението, за да може децата напълно да усвоят езика. Тя е мотивирана, редовно посещава обучения за преподаватели, а в нейните часове курсистите ще срещат винаги приятелско отношение. Въпреки крехката си възраст има опит в занималнята на Националната Художествена Академия и страстта към преподаване на Английски е също толкова голяма, колкото към преподаването на рисуване. 
Госпожа Дюлгерова описва работата си като изключително отговорна и доставяща удоволствие. Кара своята трета година в екипа на The COOL School, като през изминалата учебна година е преминала обучения, свързани с иновативни методи на учене и обучение. 
Мис Теди започна да преподава при нас през 2023. Работи с ученици от втори до шести клас и често търси най-добрия начин на курсистите да им е комфортно и интересно, но и да имат желание да учат и надграждат своите знания и умения. За нея учебният процес трябва да бъде така изграден, че децата да разберат всяка една част на езика, а не да учат механично. 
Мис Изабел преподава на нашите малки ученици и има сертификати не само по английски, но и по немски и руски език. Често ходи на обучения, свързани с педагогиката, и казва, че за нея да бъде учител не е само призвание, но и признание! 
Мис Албена е завършила езикова гимназия и за нея най-важно е един преподавател да бъде всеотдаен, за да може неговите ученици да получат най-добрите възможни знания. Отскоро е част от нашия екип, но желанието ѝ за работа я подтиква да се усъвършенства всеки ден! 

Мис Силви преподава при нас от 2022 година и вярва, че удоволствието на децата в часовете е основна причина за успеха в обучението. 
Мис Еми е нашият главен педагог по Английски език и е част от The COOL School от 2021 година! Обича да подготвя за курсистите си игри и проекти, както и допълнителни дейности, които да стимулират интереса им към езика. Винаги е готова да изслуша всеки въпрос, който нейните ученици имат, както и да ги подкрепя във всяко тяхно начинание! 
 

Нашите курсисти могат да ползват следните отстъпки: 
7% отстъпка за ранно записване за годишно обучение (до края на м. август) 
40% отстъпка от втората такса за близнаци
20% отстъпка от втората такса за две деца от едно семейство
7% отстъпка “Курсист на The COOL School”
14% отстъпка “Курсист на The COOL School” за над три години 
 

Всички курсисти, успешно завършили курс по Английски език в The COOL School, получават сертификат. Този сертификат показва усвоеното езиково ниво, което детето придобива след завършване на курса. 
 

Курсовете ни през делничните дни се провеждат два пъти по един астрономически час. Курсовете през уикенда са веднъж по 2 астрономически часа. Графиците се правят преди началото на обучението и са съобразени с училищните смени на курсистите. Курсовете започват през месец октомври и приключват през месец май. 
 

Нивата ни са съобразени с европейската езикова рамка. В зависимост от възрастта и програмата, курсистите ни стигат нива от A1 до C1.
 

Поддържаме постоянна връзка с родителите, за да знаят как децата им се справят в курсовете по Английски език. Винаги сме отворени към комуникация, приемане на предложения и решаване на проблеми - нашите преподаватели и координатори са насреща за Вас!