Преподаватели

Отдаден, подготвен екип, който работи с любов! 

Иновации

Работим с най-модерната техника в обучението! 

Сертификат

Всяко дете получава сертификат за езиковото ниво! 

Обучение

Интензивна програма по система на National Geographic! 

Летни курсове за изучаване на английски език за децаЛетни курсове за изучаване на английски език за деца

Интензивното изучаване на езици в ранна детска възраст има за цел да даде на курсистите една здрава, непоклатима основа, събрала в себе си най-важното за всяко езиково ниво. За кратко време те усвояват много информация, която, с ежедневни упражнения, може да им помогне да стартират своето езиково пътешествие и да открият нови култури и светове. 

В интензивните ни летни курсове се работи по програма, специално разработена за бързо изучаване на най-важните неща от нивото. Игровите методи и похвати помагат на курсистите по-лесно да запаметят информацията. Работи се без учебник, но стриктно се спазват програмите на National Geographic - едни от най-успешните обучителни системи за изучаване на език. По този начин децата получават чудесна основа за продължаване на изучаването на език. 

Освен тази основа, в нашите курсове в децата се стремим да разгърнем любов към езика, към непознатото, да ги направим малки изследователи, които сами да искат да учат и да се усъвършенстват. Наблягаме на екипната работа и развитието, поставяме си постижими цели, които се борим да надхвърлим. За нас е важно не само да открехнем вратата към желанието за учене, но и да я отворим изцяло пред децата. 
 

Мис Изабел преподава на ученици в начален етап. Има сертификати не само по английски, но и по немски и руски език. Определя работата си не само като призвание, но и признание. Посещава обучения, свързани с педагогиката и учителското усъвършенстване! 
Мис Албена е завършила езикова гимназия и е част от нашия екип отскоро. Посещава обучения за усъвършенстване и смята, че най-важното в един преподавател е той да е всеотдаен, за да може да даде на учениците си най-добрите възможни знания. 

Нашите курсисти могат да използват следните отстъпки:
40% отстъпка за близнаци 
20% отстъпка за две деца от едно семейство
 

Сертификатът, който курсистите получават след успешно покриване на норматива, зададен за курса, показва тяхното езиково ниво по Европейската езикова рамка. 
 

Курсовете се провеждат три пъти в седмицата по 90 минути. Интензивните летни курсове са от началото на юни до края на август месец в делничните дни, а часът на провеждане е от 17:30 до 19:00.